Nejnovější recenze ze sekce Zavařovací hrnce
- perferktní
- není co
- kvalitní zboží
- snadná obsluha
- žádná
Jednoduchá manipulace
Skladné a slouží svému účelu
- Je levný.
- Nádoba není z neřesti.
Silvercrest Sead 1800 A1
Přidáno: 26. listopadu 2021
(naposledy upraveno 7. ledna 2022)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- jednoduché použití
- konstrukční chybička podkladový rošt / čidlo teploty
Konstrukční chybička podkladový rošt / čidlo teploty. Není zásadní. Čidlo teploty uprostřed dna hrnce zasahuje do podkladového roštu tak, že může dojít k poškození plastového povrchu podkladového roštu a jeho korozi. JINAK POHODA
Výborný pomocník.Oproti zavařování postaru na sporáku
je to paráda.
Silvercrest Sead 1800 A1
Radomír
Přidáno: 23. listopadu 2021
(naposledy upraveno 23. listopadu 2021)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
zakoupil jsem ho za akční cenu tedy spokojen
vyzkouším až v sezóně
- Naskládáte sklenice, nastavíte teplotu a čas a o nic se nemusíte starat. Třebas druhý den zavařeniny vyzvednete. Tedy OK!
- Jen chybu udělali soudruzi, že vypouštěcí otvor není přímo u dna. Tudíž musíte zbytek vody vylévat převrácením. Nám to však nevadí.
Na zavařování výborný.
Jsem moc spokojená.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
Dobrý den,děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšitna Vaše další nákupy.Přejeme pěkný den.S pozdravemONLINESHOP.CZ
- Jednoduchá obsluha, přehledný displej, ukazující okamžitou teplotu, nastavenou teplotu a nastavený čas.
- Nastavíte teplotu a čas a o nic se nemusíte starat.
- Zvuková signalizace dosažené teploty a ukončení procesu zavařování.
Za výhodu považuji nastavitelnou teplotu
- dovezou domů
- kdo zavařuje musí hodnotit tento produkt 1+
Výhoda, že nemusíte hlídat dobu zavařování. Vypne se to samo.
Professor ZVH 272
Tomáš Liška
Přidáno: 10. listopadu 2021
(naposledy upraveno 10. listopadu 2021)
Zakoupeno v Eberry.cz
- Perfektní! Zatím drží a to mu dávám pěkně za uči vařením piva :) Už ho mám cca 3 roky.
- Zavařuje zcela automaticky, dobře vypadá
- Plast ze spodku hrnce pro namotání kabelu se při +12 °C snadno láme. Mám již druhý hrnec tohoto výrobce, u prvního krátce po záruce uhořel konektor u topného tělesa, ten jsem vyměnil, ale po roce přestal svítit display a to už se nedal vůbec používat.
- Stalo se mi také, že po naplnění sklenicemi i vodou po maximum jsem po čtvrt hodině zjistil, že nehřeje a signalizuje pípáním, že není uvnitř voda. Stačilo však hrnec znovu zapnout a vše již bylo v pořádku
Zavařuje zcela automaticky, čas se dá nastavit po minutě a teplota po stupni. Snad tento vydrží déle.
Super pomocník v kuchyni,rádia zavařuju tak se určite hodí
Hrnec je šišatý a poklička také. Nejde nasadit. Asi dostal někde ránu. Nic není vizuelně vidět. Nevím zda mám reklamovat a nebo vrátit a koupit stejný,
rychlost v dodávce, přehlednost v nabídce
Praktická věc.
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »